Bikimel 2020 @pirinuvol HIGH

Documental i nou disc pel 2021

El documental “Bikimel d.o., la construcció d’una veu” ja es pot veure a la pàgina web de la cantautora.

Bikimel és el nom amb què és coneguda musicalment Vicky de Clascà (Barcelona, 1976),  amb tres discos al mercat – Stat jònicFarrera can·sons D.O. i Morir d’un llamp.

Aquest 2020 s’ha publicat el documental sobre Bikimel  “La construcció d’una veu” (La Bonnemaison). Una idea original de Helena Morén Alegret que tot i que ja es va estrenar el 2014, no s’ha fet públic fins ara. Es pot veure en streaming a la web de bikimel.com.  El curt de 20  minuts mostra la trajectòria de Bikimel com a cantant i productora.

La cantant també ens anuncia el nou títol del disc que veurà la llum el 2021.

Actualment la compositora viu al Pirineu rodejada de natura i està treballant en un quart disc que portarà per nom “Crystal Backlight“, el treball veurà la llum el 2021. En els pròxims mesos Bikimel mostrarà una part del nou repertori a veu i guitarra a diferents localitats de Girona, Lleida, Andorra i València

Recentment s’ha publicat el disc de Sanjosex , “Dos Somnis” (Bankrobber, 2020), on es pot escoltar el treball dels coros que ha fet la Bikimel a gran part dels temes i concretament a “Punxes“. Recordem també la notable aparició al disc “Parnàs” (Satèlite K, 2018) de Roger Mas, on la Vicky hi cantava l'”Al·leluia“, un poema de Sta Eulàlia d’Anzinzu.

> Més informació sobre la nova gira i la contractació

Nota de premsa de Bikimel | 19 d’Octubre de 2020 | Descàrrega

Discografia

Vols estar-ne informa’t?